Phone Doctor Almere - Smartphone en Tablet reparatie

Wij zeggen wat wij doen en wij doen wat wij zeggen“.

Dat is Phone Doctor Almere.

De naam zegt het eigenlijk al. Wanneer jouw Telefoon of Tablet stuk is, stellen wij een Gratis diagnose en repareren wij indien gewenst jou telefoon. Dit doen we ook nog eens snel, zodat je er gewoon op kunt wachten. De meeste smartphone en tablet reparaties kunnen wij binnen 30 minuten uitvoeren.

Onze Smartphone / GSM / Mobile reparatie service shop bestaat sinds 2016. Naast onze Smartphone reparatie in Almere Stad hebben wij vorig jaar tevens een vestiging in Almere Buiten geopend aan het Noordeinde 151 . We hebben jaren ervaring in het repareren van diverse merken smartphones en tablets. Of er nu een iPhone scherm gerepareerd c.q. vervangen moet worden of een Samsung Galaxy Tablet die niet meer werkt of oplaadt, wij draaien onze hand er niet voor om. Mobile phones, Smartphones en Tablets hebben geen geheimen voor ons. Wij werken met originele onderdelen, maar wil je voordeliger uit zijn, wij hebben ook kwalitatieve huismerk onderdelen voor je. We denken graag met je mee.

Op alle reparaties die met originele onderdelen zijn uitgevoerd heeft u 12 maanden Garantie! Kiest u voor ons huismerk onderdelen dan ontvang u 6 maanden Garantie.

Kom gerust langs voor een Gratis diagnose of bel ons voor een gericht advies.

Wij helpen je graag verder!

Phone Doctor Almere

Vanuit Station Lelystad slechts 15 min. met OV

Foto winkel Phone Doctor Almere Buiten

Kortom, bij Phone Doctor Almere

Smartphone & Tablet Reparatie service bent u in goede handen!

Sluit Menu