Refurbished Telefoon Kopen

Wil je een refurbished telefoon kopen met garantie die veel voordeliger is dan een nieuwe telefoon? En in een zo goed als nieuwe staat verkeerd, dan heeft Phone Doctor Almere een ruim aanbod van gebruikte smartphones van diverse merken voor jou.Alle refurbished telefoons zijn uitgebreid getest, gereinigd en goedgekeurd voor wij deze te koop aanbieden en worden geleverd incusief 6 maanden garantie.
De prijs van een tweedehands smartphone hangt af van het merk, model en jaartal van de betreffende telefoon.Een refurbished telefoon kopen kan bij Phone Doctor Almere al vanaf € 70,-
Als je telefoon gestolen is en niet te achterhalen via “Zoek mijn telefoon” en je hebt een telefoon nodig dan kun je ervoor kiezen om een nieuwe smartphone te kopen. Een nieuwe telefoon kopen kan een dure aangelegenheid zijn. Is je budget ontoereikend voor zo’n grote uitgave? Kom dan langs bij Phone Doctor Almere.In onze vestiging op het Noordeinde 151 te Almere Buiten hebben wij diverse mogelijkheden om je te helpen bij het maken van een keus en de aanschaf van een tweedehands of refurbished smartphone.
Bij Phone Doctor Almere kun je al vanaf € 70,- een refurbished telefoon kopen!
Foto: refurbished iPhone kopen
Iphone refurbished
Foto: refurbished Apple iPhone kopen
Iphone (back) refurbished
Foto: refurbished samsung galaxy kopen
Samsung refurbished
Foto: refurbished samsung telefoon kopen
Samsung refurbished

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij waar je een refurbished smartphone kunt kopen in Almere? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij kunnen jou huidige telefoon kontroleren – gratis diagnose – om te beoordelen of wij die toch nog tegen relatief lage reparatiekosten kunnen herstellen.

Lukt dit niet dan hebben wij diverse nieuwe of Refurbished telefoons in de aanbieding die beduidend lager geprijsd zijn.

Is jou smartphone gevallen, of werkt je smartphone niet meer naar behoren? Neem dan contact met ons op voor een Gratis diagnose of loop even binnen.

Bel onze vestiging in Almere Buiten 036 785 5940.

Graag tot ziens!

Sluit Menu